Till vår samarbetspartner Unifaun söker vi nu en regionansvarig säljare till södra Sverige!

Om kunden

Unifaun är norra Europas ledande leverantör av Transport- och Delivery Management Systems. Med över 20 års erfarenhet av branschen erbjuder Unifaun högkvalitativa och innovativa system som effektiviserar arbetet för tranportköpare och transportörer. Systemen används idag i över 80 länder och hanterar årligen runt 250 miljoner försändelser. Har du själv beställt något via e-handel är det sannolikt att ditt paket skickats med hjälp av Unifauns system!

Läs mer om Unifaun på deras hemsida www.unifaun.se

Dina arbetsuppgifter

Som regionansvarig säljare på Unifaun ansvarar du för att skapa lönsamma och långsiktiga affärer med deras befintliga kunder samtidigt som du bearbetar och etablerar nya relationer. En viktig del av rollen innebär även att du ska utveckla och underhålla nätverket av transportörer med fokus på att skapa långvariga samarbeten. Utöver detta ska du både förvalta och vidareutveckla samarbetena med befintliga återförsäljare.

Du kommer främst att arbeta enskilt med fullt kundansvar men du kommer även agera som en viktig spelare i ett större team mot stora konton. Vidare ingår även arbetsuppgifter så som att bidra till produktutveckling genom att ständigt vara uppdaterad med info från befintliga användare, kartlägga nya kundbehov samt hålla koll på konkurrerande produkter.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter och kunskaper från IT-, transport- och/eller logistikbranschen. För att axla rollen som regionansvarig säljare på Unifaun tror vi att du tidigare arbetat med uppsökande försäljning. Just försäljningen är det som driver dig framåt och du uppskattar möjligheten att själv planera ditt arbetssätt utifrån uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas på dina sociala kompetenser då vi söker efter en person som skickligt skapar långsiktiga relationer med flertalet olika aktörer. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och en fallenhet för att sätta dig in i ny teknik, vilket är en självklarhet för att på ett framgångsrikt och förtroendeingivande sätt kunna sälja in Unifauns system.

Meriterande om du sedan tidigare har kunskap om Unifauns produktsortiment. B-körkort är ett krav då din arbetsplats sträcker sig över hela Skåne.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Start sker omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa en spännande utmaning!