Är du en ”sifferentusiast”? Är du rakryggad, har du ett varmt hjärta och har du glimten i ögat? Då kanske du är vår nästa medarbetare!
P46 söker nu en erfaren Redovisningskonsult
Arbetsbeskrivning:
Som Redovisningskonsult hos P46 kommer du att arbeta med ekonomiredovisning och rådgivning till våra kunder. Du kommer att ha stor frihet/flexibilitet att forma din egen arbetssituation. P46 är en mindre ekonomibyrå som inte har som primärt mål att växa utan ser också fördelen med att erbjuda en arbetssituation där du som medarbetare kan trivas och må bra i.
Vem är du?
Du har en relevant ekonomisk utbildningsbakgrund och du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna på redovisnings- eller revisionsbyrå. Du är en ”sifferentusiast” som samtidigt är förtroendeingivande och tycker om att skapa förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer. Du kommer bäst till din rätt i en arbetssituation där du har stort eget ansvar för ditt arbete och din egen planering.
Info om rekryteringsprocessen:
Rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och du gör din ansökan genom att registrera CV och personligt brev via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Vi vill att alla samtal och mail med frågor om tjänsten går till Kornbodens rekryterare.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.
Om P46:
Redovisningsbyrån med glimten i ögat!
P46 Östersund AB är en revisionsbyrå med kontor i Östersund. Vårt tjänsteutbud är revision, redovisning och närliggande rådgivning. P46 grundades år 2000 och våra sifferentusiaster utför sitt jobb med rak rygg, varmt hjärta och en glimt i ögat.
Mer info:
www.p46.se
Rekryteringsprocessens huvuddrag

Ansökningsperiod
Första urval med intervju på Kornboden
Sammanställning och urval
Intervju med P46
Referenstagning
Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.
Sökord: Redovisning, budget, ekonomi, bokslut, bokföring, kundorienterad, redovisningskonsult