Redovisningskonsult till Kolsbo Redovisning

Vi söker nu efter Kolsbo Redovisnings nya kvalificerade redovisningskonsult! Tjänsten kan anpassas i hög grad efter rätt sökande och dina personliga egenskaper är viktiga för såväl företaget som dess kunder. Här får du chansen att arbeta från fina lokaler och med kunder där ett stort förtroendekapital byggts upp!

Om kundföretaget                                                                           
Kolsbo Redovisning grundades 1995. Genom att nya kunder tillkommit och befintliga kunder vuxit har också vi haft förmånen att växa och bli fler. Idag är vi 6 personer som jobbar på redovisningsbyrån. Vi är den engagerade redovisningsbyrån med stark och nära kontakt med kunden. Kundens ambitioner och önskemål styr vårt arbete.

Vad kan vi erbjuda dig?                                                                           
Här erbjuds du en tjänst hos ett välmående bolag som sedan starten haft långvariga och goda kundrelationer. Tjänsten kan anpassas i hög grad efter rätt sökande, vilket innebär att din kompetens kommer att tas tillvara på! Dessutom får du arbeta från Mjölbys mysigaste kontorslokal. Den sociala trivseln är väldigt viktig för Kolsbo Redovisning och eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för en god balans mellan jobb och fritid.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningskonsult ansvarar du för dina kundrelationer. Du kommer bland annat att arbeta med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar, inkomstdeklarationer, skatter och avgifter. Vidare kommer du att vara delaktig i att utveckla och förbättra rutiner och processer för att på bästa sätt kunna hjälpa dina kunder.

Din profil                                                                                                                                                                  
Vi söker dig som är en positiv person med hög integritet. Du är utåtriktad och har förmågan att anpassa din kommunikation efter mottagaren. Vidare arbetar du självständigt och målinriktad samt har förmågan att skapa god struktur i ditt arbete.  

Du har:
– Gärna jobbat ett antal år i branschen och har god förmåga att möta och förstå kunden
– Med fördel eftergymnasial utbildning inom ekonomi
– Erfarenhet av deklarationer i enskilda firmor samt bokslut i enskilda firmor samt aktiebolag
– Erfarenhet av lön, kontrolluppgifter samt avstämningar av uppgifter till skatteverket

Även för dig med mångårig erfarenhet kan vi erbjuda en utmanande roll där din kompetens tas till vara, då tjänsten i hög grad kan anpassas efter rätt sökande.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Kolsbo Redovisning med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad på www.onepartnergroup.se tar vi emot ansökningar! Sista ansökningsdag är den 6:e januari 2020.
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Julia Hermansson på 0709 – 43 57 85.
Välkommen med din ansökan!