MODO Hockey söker en erfaren redovisningsekonom- är det DIG vi söker?

Att arbeta inom MODO Hockey innebär att du kommer i kontakt med många människor och företag där det finns ett stort intresse och engagemang för verksamheten vilket gör det extra inspirerande och roligt.

MODO Hockey är moderföreningen i en koncern där även MODO Elithockey AB och Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB ingår. I koncernen arbetar i dagsläget ca 25 personer på heltid samt ytterligare personer som arbetar extra på timtid. Du kommer ingå i ett team som idag består av 2 personer som sköter all ekonomi och personalfrågor för MODO Hockey och de övriga bolagen.

MODO Hockey söker nu en erfaren och självgående redovisningsekonom. Du kommer att sköta den löpande redovisningen för samtliga tre bolag inom koncernen. Förutom den löpande redovisningen ingår löneadministration och personaladministration såsom försäkringar mm. I arbetsuppgifterna ingår även månadsbokslut samt avstämningar inför bokslut.

Kvalifikationer

För att lyckas bra i detta arbete ser vi att du har några års erfarenhet av löpande redovisning samt löneadministration. Vidare har du erfarenhet av momsredovisning, skatter och arbetsgivaravgifter. Inom koncernen arbetar du med avtal gällande Unionen, Fastighets och Hotell och Restaurang. 
Som person trivs du att jobba självständigt, du är noggrann och systematisk samt hanterar arbete i högt tempo med deadlines att följa.

Anställningsform

Vikariat mellan den 1 oktober 2020 till 28 februari 2022 med chans till förlängning tom maj 2022. Tjänsten avser heltid. 

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev dock senast den 2020-09-30. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Sjölund, Ekonomichef på MODO Hockey på 0660-21 66 51.  

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se