Reaxcer Entreprenad söker Projektledare
Beskrivning: 
För att möta marknadens behov och krav utökar vi nu vår anläggningsorganisation med en Projektledare. Våra kunder är i huvudsak stora bygg- och anläggningsföretag. Du kommer att driva Reaxcers underentreprenader och stödja våra kunder och delägare i deras entreprenadverksamhet. Du ingår som en viktig kugge i ett team som ansvarar för planering och uppföljning av produktionen och för att uppsatta projektmål nås. Reaxcer Entreprenad erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du kan göra skillnad. Stationeringsort kan diskuteras.
Kvalifikationer: 
Vi ser gärna att du har en relevant utbildningsinriktning inom väg- och vattenbyggnadsteknik, alternativt har du förvärvade kunskaper som kan prövas likvärdiga. Vi tror att du har god erfarenhet, bra lokalkännedom och personkännedom inom mark- och vägbyggnadsbranschen i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är verksamma i en bransch där det är stor variation beträffande projektstorlek, geografiskt läge och beställare varför tjänsten ställer krav på god social förmåga, hög arbetskapacitet och flexibilitet. I urvalsarbetet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper:

du har pondus och ”skinn på näsan”
du är socialt kompetent och kan ta folk
du har en stor initiativförmåga
du är en lagspelare
du är stresstålig
du är samarbetsinriktad

Du är en van datoranvändare.
B-körkort.
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.
Sysselsättningsgrad: 
Heltid.
Arbetstid och lön: 
Dagtid/Månadslön.
Om Reaxcer:
Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin-, entreprenad- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter. Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige. Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon. Mer info: http://www.reaxcer.se
Övrig information: 
Urvalet sker löpande varför vi vill få din ansökan så snart som möjligt. 
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se.
Kornbodens rekryteringsansvariga svarar för upplysningar om tjänsten under hela ansökningstiden.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Sökord: projektledning, entreprenad, anläggningsarbete, logistik, produktionsuppföljning