Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin-, entreprenad- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter. Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige. Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon. 
Mer info: http://www.reaxcer.se

Beskrivning: 
Som Operativ chef för lokala kontor svarar du för att leda, koordinera och stödja verksamheten vid de olika lokalkontoren i länet. Du har personalansvar för ca 15 personer och en av dina primära uppgifter är att vara en tillgänglig, tydlig och synlig chef vilket också innebär krav på att du är en regelbunden besökare på lokalkontoren. Rollen innebär även att du har mycket kundkontakter och att du också har en aktiv roll i säljarbetet. Viss administration ingår i tjänsten. Du är direktrapporterande till Affärsområdeschef.
Kvalifikationer:
Du har en relevant bakgrund, både utbildnings och framför allt erfarenhetsmässigt där branschvana är meriterande. Du är en god relationsbyggare både i rollen som personalansvarig och i mötet med kunder. Tidigare erfarenhet av personalansvar är mycket meriterande. I urvalsarbetet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper:

du gillar människor och har en coachande ledarstil
du trivs i en händelserik arbetssituation
du har förmågan att entusiasmera och ”peppa” medarbetare
du är förutseende och förtroendeingivande
du är pålitlig

Du är en van datoranvändare och du har minst B-körkort.
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.
Sysselsättningsgrad: 
Heltid.
Arbetstid och lön: 
Dagtid/Månadslön.
Övrig information: 
Urvalet sker löpande varför vi vill få din ansökan så snart som möjligt. 
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se.
Kornbodens rekryteringsansvariga svarar för upplysningar om tjänsten under hela ansökningstiden.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Sökord: Reaxcer, operativ chef, daglig ledning, resursplanering, coachning,