Som Quality Claim & Audit Leader kommer du att arbeta med att minska kvalitetsförluster i våra processer. Ett spännande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2018 omsatte företaget 2,8 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.

Läs mer på www.tarkett.se

Om tjänsten
Rollen som Quality Claim & Audit Leader består av två delar, dels kommer du ansvara för all reklamationshantering men du ska även leda och koordinera alla ISO-audits på Tarkett i Ronneby.

Fokus kommer att vara på att minska antalet reklamationer, sänka reklamationskostnader och förbättra vår A-vara. Du ansvarar för ett eller flera specialområden inom kvalitet (kundkvalitet, produktionskvalitet, specifikationskvalitet, produktutvecklingskvalitet eller ledningssystem) och representerar Quality Control-pelaren i olika forum och sammanhang.

Främsta arbetsuppgifter:

  • Medverka till att utveckla kvalitetsarbetet genom att stärka kundfokus och etablera en ”rätt från mig” kultur inom hela företaget.
  • Utveckla kvalitetsarbetet med en stark processkontroll genom hela processflödet.
  • Driva reklamationsärenden mot kund och vårt säljnätverk. Säkerställa effektiv hantering internt.
  • Driva egna kvalitetsförbättringsprojekt.
  • Supporta andras förbättringsprojekt.
  • Utbilda och träna medarbetare att använda kvalitetsverktyg och metoder.
  • Agera kvalitetssupport för en eller flera linjer eller processer.
  • Planera och genomföra kvalitetsrevisioner.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och/eller några års erfarenhet från process- eller tillverkande industri.
Vi värderar dina ledaregenskaper högt och för att lyckas tror vi att du är drivande, kommunikativ, uthållig, engagerad, metodisk, logisk och gillar att lösa problem på fabriksgolvet enligt WCM-metodiken.
Självklart har du goda språkkunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du har även stor vana att framställa och disponera rapporter och presentationer.

Ansökan
Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan på engelska, senast den 12/10 via www.onepartnergroup.se.
Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455 – 34 15 91.

Facklig kontaktperson: Annika Gummesson (Ordförande Unionen) på 0457-71044 eller annika.gummesson@tarkett.com.

Välkommen med din ansökan!