Har du jobbat ett par år som revisor och är redo för nästa steg? Hur vill du utvecklas och finns det nya utmaningar som lockar? Är du redo att dela med dig av ditt kunnande så att vi tillsammans kan ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.
Vi söker revisorer med erfarenhet till PwC i Östersund
Beskrivning:
Som revisor hos PwC kommer du att arbeta i en bred konsultroll där du kommer att få både prova på och utveckla din förmåga att bygga relationer och driva affär. I revisorsrollen förväntas du, både i team och självständigt, driva vår affär framåt i en omväxlande miljö med många kontaktytor. Som revisor arbetar du som konsult och rådgivare mot kunder inom ett brett spektrum av branscher och måste därför, utöver ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande i konsultrollen
På kontoret i Östersund arbetar vi med kunder inom alla branscher och i alla storlekar. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Vi jobbar med allt från stora noterade bolag till små ägarledda företag inom till exempel byggbranschen och andra spännande branscher. Hos oss får du möta nya utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta med våra mindre/medelstora företag eller med våra större kunder. Här får du chansen att jobba med många kompetenta kollegor inom revision men även med våra andra avdelningar som arbetar med bland annat affärsrådgivning och skattetjänster.
Som revisor hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kunden.
Denna tjänst är på heltid och startar efter överenskommelse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av revision eller är auktoriserad revisor men letar efter nya utmaningar. Du är civilekonom alternativt har en kandidatexamen i företagsekonomi i grunden.
För att lyckas i rollen ser vi också att du har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga och kreativitet. Vidare har förmågan att bygga förtroendefulla relationer till dina kunder och kollegor samt att är lyhörd för kundens behov och strävar efter att ständigt leverera bästa resultat. Hos oss får du möjlighet till spännande utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de team du arbetar inom.
Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dag/Fast lön
Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan gör du på Kornbodens hemsida: www.kornboden.se 
Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se – men framför allt vill vi veta mer om dig.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.