Som Mekanikkonstruktör är du företagets expert på konstruktion och Autodesk Inventor. Vi ser fram emot att ta del av din resultat- och initiativförmåga för att driva projekten i land med rätt kvalité. I utbyte erbjuds du en arbetsplats med högt till tak, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Till vår kund som har sitt ingenjörskontor några mil väster om Borås söker vi nu dig som är expert på Inventor. De skapar affärer i hela världen, och som konstruktör vässar du laget ytterligare.

Om företaget
Företaget har en lång historik inom automotive- och flygindustrin. Deras lösningar är kundanpassade i olika moduler med unika möjligheter att följa framtidens produktionsbehov. På kontoret är de sex engagerade medarbetare som tycker om att utveckla och utvecklas. Våra kunder finns i hela världen och vi ser alltid möjligheter och lösningar – aldrig hinder eller problem. De har en global närvaro med referenser över hela världen med en ökande tillväxt i Kina. 

I din roll som Mekanikkonstruktör
Som Mekanikkonstruktör blir du en av våra nyckelpersoner! Du är den som utifrån kundens behov sätter samman rätt konstruktionsritningar från Inventor, tar fram modulanpassningar och skapar en helhet.  Du är en länk till leverantören tillsammans med vår projektledare.

Det kommer att krävas att du vid jämna tillfällen är på plats på de olika produktionsenheterna, så räkna med resor till både Tjeckien och Kina. Förmodligen är du i Tjeckien mer frekvent, samt Kina några gånger per år, beroende på projektens komplexitet.

Du kommer att vara den hos oss som har den bästa kunskapen inom CAD, vilket betyder att du redan besitter hög kompetens. Du behöver känna dig trygg i hur du gör parametrisk modulering och hur man använder Vault. För det mesta anpassar du redan befintliga moduler till en färdig produkt, men det förekommer även att du skissar och ritar upp från grunden vid speciallösningar till kund eller ”prospects”.

Hur du är som person
Vi söker efter en riktig ”doer”, en person som får saker att gå framåt och som har stenkoll på detaljer. Ordning och reda bör vara ditt motto, både vad gäller ritningar och arbetssätt. Att du har god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet.

För att lyckas i rollen behöver du ha en eftergymnasial utbildning som maskiningenjör, programmerare eller motsvarande maskinteknisk bakgrund. Du behöver inte vara fullfjädrad konstruktör, men CAD-programmet Inventor är program som du hanterar på en hög nivå. Har du dessutom erfarenhet inom mekatronik är det mycket meriterande.

Du talar obehindrad svenska och engelska samt agerar professionellt och affärsmässigt i allt du gör.

För rätt person med engagemang och vilja att lyckas finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om OnePartnerGroup
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pauline Pettersson. För frågor om tjänsten 033-430 02 05 eller pauline.pettersson@onepartnergroup.se

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV. I samtliga processer tillämpar vi personlighets- och problemlösningstester.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se