Är du en erfaren elmontör eller haft tidigare ledande position som känner att det är dags att ta nästa steg? Vill du ingå i ett stabilt bolag med känsla av entreprenörskap där du får ha en ansvarstagande roll med ansiktet utåt hos kunderna? Då kan du vara den rätta personen för ELCAB!
 
Om ELCAB:
Elcab Installation AB är ett elinstallationsföretag som jobbar med mjuka värden och tydliga riktlinjer. Koncernen grundades 1974 i Göteborg. De utför tjänster inom elinstallation, el-service, svagströmsteknik, solcellssystem och laddningssystem inom industri, bygg, kontor, butiker och till privatpersoner.

Det är ett elföretag som vill vara kundens självklara val för el relaterade miljöer och tjänster och utför allt från en felsökning till en totalentreprenad. ELCAB jobbar ständigt mot detta genom att erbjuda deras kunder kostnadseffektiva, hållbara och innovativa lösningar.

För Elcab är alla medarbetare viktiga, här jobbar man tätt tillsammans med korta beslutsvägar. Genom att tillvarata medarbetarnas kunskap och erfarenhet levererar de ett effektivt och noggrant resultat.
 
Om tjänsten:
Som projektledare kommer du att leda projekt ute hos kund. Du kommer både att arbeta med kalkylering av projektet och bemanna upp.
I ditt arbete kommer du att vara med och utveckla de processerna och ha ett tätt samarbete med den operativa chefen. Du kommer att arbeta nära byggföretag och framförallt arbeta med projekt som ombyggnation av lägenheter eller kontorsbyggnader. Projekten kan pågå i någon månad upp till 1 år beroende på projektets storlek.
Du kommer även att sätta prognoser för kommande projekt och rapportera månadsvis till din chef.
 
Om dig:
Vi ser gärna att du är en driven och stresstålig person som gärna ser projekt i sin helhet. Du är en person som är nyfiken och vill komma med förslag på hur processer och företaget kan utvecklas. Vi ser även att du är strukturerad och noggrann.

Då du kommer att ha mycket kundkontakt samt leda en grupp krävs det att du har en stor social förmåga och kan anpassa dig efter person och situation.
Vi ser att du uppfyller nedanstående krav:

  • B – körkort
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Några års erfarenhet inom elbranschen

Meriterande om du innehar:

  • Elbam, Bas-P & Bas-U, 

Urval kommer ske löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!
 
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.