Nu söker vi på OnePartnerGroup åt kunds räkning efter ytterligare en projektledare som kommer att arbeta och driva projekt i Uddevalla och Fyrbodal. Företaget är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu efter nya medarbetare som kan vara med och driva projekten framåt.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare är du ansvarig för både den tekniska och ekonomiska delen av dina projekt. I arbetet ingår att utföra uppdrag och entreprenader på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar med kalkyl av framtida uppdrag och driver löpande uppföljningar med ansvar för kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar samt söka tillstånd hos myndigheter. Det ingår också i rollen att ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter.
Dina projekt drivs inom publika nät, stadsnät och andra kundnät till företagets kunder och uppdragsgivare.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha förståelse för affären samt god planeringsförmåga. Vi ser gärna att du kan motivera människor i din omgivning genom ditt ledarskap.

Vi söker Dig som har projektledarerfarenhet från eldistribution, fibernät, installation eller entreprenad. Vi ser att du har arbetat i en liknande roll i ett par år, alternativt så har du arbetslivserfarenhet av eldistribution/projektledning i kombination med att du har tillgodogjort dig kunskaper inom dessa områden genom utbildning.

Gymnasial utbildning; gärna inom teknik, ekonomi eller produktion.

– Erfarenhet av att driva egna processer och/eller ledarskap och/eller att arbeta med ekonomiska.
– B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se