Är du intresserad av att arbeta med projektledning och har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer? Trivs du även med att vara spindeln i nätet och vill tillhöra ett innovativt företag som alltid finns nära kunden?

Då är det här tjänsten för dig!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete på ett företag som värnar om nöjda kunder, kvalité och utveckling.

Om oss
Asfaltbolaget är verksamma i Kalmar-, Blekinge- och Kronobergs län och utför främst arbete åt kommuner, företag och föreningar – alltid anpassat efter kundens behov. Vår personal har lång branscherfarenhet vilket gör att de ofta fungerar som rådgivare för våra kunder och genom egen asfalttillverkning kan vi erbjuda asfalt av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Sen företaget grundades 2004 har vi genom en tydlig vision och korta beslutsvägar vuxit från sju till 80 anställda och en omsättning på ca 300 miljoner/år. Låga omkostnader, erfarna medarbetare samt en modern och väl nyttjad maskinpark innebär stark konkurrenskraft inom alla våra affärsområden och ger oss nöjda kunder och medarbetare.

Läs mer på www.asfaltbolaget.se

Dina arbetsuppgifter
Som projektchef ansvarar du för säkerställning av våra projekt genom att de har rätt resurser samt följer överenskomna tidsramar och budget. I din roll som projektchef ingår dessutom personalansvar för 10 personer i regionen. Att utveckla relationer till såväl nuvarande som nya kunder och identifiera kommande projekt på marknaden är en viktig del i tjänsten.

Du är placerad på huvudkontoret i Karlskrona där resor till våra kontor i Blekinge, Kalmar och Växjö ingår i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som projektchef, platschef eller projektledare. Vi ser gärna att du har en utbildning inom väg och/eller anläggning. Du är van vid kundkontakt, nätverkande, försäljning, förhandlingar och avtalsdiskussioner. Har du dessutom kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi är det meriterande.

Som person är du prestigelös och vill du dela med dig av din kunskap. Ditt ledarskap bygger på en god tilllgänglighet och att du inspirerar och motiverar dina kollegor. För att trivas hos oss är det dessutom viktigt att du är engagerad, affärsmässig och att du alltid ger det lilla extra.

Asfaltbolaget har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 10 januari. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se