Om kundföretaget
Tecnau AB utvecklar och tillverkar en komplett produktportfölj av maskiner för pappershantering och efterbearbetning för digital printning.

Vi arbetar globalt och våra lösningar är installerade världen över för att effektivisera verksamheter inom print- och grafisk industri. Våra kunder består av banker, försäkringsbolag, utbildningsväsende, myndigheter, grafisk bokproduktion, fotobokstillverkare och telekombolag. Vi är totalt ca 200 medarbetare placerade i Europa, Asien och USA. I Ljungby är vi ca. 50 medarbetare.

Vi söker nu en Project Service Engineer som ska utgå från Ljungby.

Dina arbetsuppgifter
Som Project Service Engineer blir du ansvarig för testning, installation och support för kundprojekt. Du samarbetar med avdelningarna Engineering, Sales, Production och After Sales för införande av kundprojektlösningar.
Arbetet innebär resor till och arbete hos våra kunder och samarbetspartners företrädesvis inom Europa. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. I tjänsten ingår också periodvis installationer och service av standardutrustningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Projektledning från start till mål, dvs hjälpa Sales med att offerera rätt lösning, testning tillsammans med Engineering, installation tillsammans med Service och projektavslut som exempel.
• Teknisk support för kundprojekt
• Vara sammanhållande i kommunikationen med alla involverade (Sales, Customer, Engineering, Production och After Sales) och att följa upp att överenskomna tider hålls.
• Definiera testplaner, genomföra tester och dokumentera dessa.
• Installation av kundprojekt och utbildning av handhavare.
• Arbeta tillsammans med personal från Engineering på problemlösning.

Din profil
Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund samt erfarenhet av projektledning och teknisk support.
Som person har Du god förmåga i att kommunicera med din omgivning. Du har en positiv inställning, stor initiativförmåga samt är bekväm i att skapa förutsättningar för goda relationer.

Sök tjänsten via onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 6:e januari 2019, vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan i dag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se