Om oss
Det är mycket spännande på gång inom försäljningsorganisationen! Nu söker region syd säljtekniker till sin avdelning. Är du tävlingsinriktad och energisk och söker efter en tjänst där du har möjlighet att kommunicera med människor och använda ditt stora intresse för teknik?

Vilka är vi?

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker säljtekniker som blir en del av ett professionellt kundteam tillsammans med account managers och sales support. Du kommer att kastas in i hetluften direkt, självklart med stöd från kollegor. Vi kommer att ge dig möjlighet att lära dig vår process och våra produkter genom praktik i olika delar av verksamheten Tanken är att du ska få en bred kunskap om profiltillverkning och kunna bygga vidare på denna i en lång karriär inom Profilgruppen.

Som säljtekniker kommer du i huvudsak att arbeta med våra kunder inom det geografiska säljområdet syd. Rollen innebär ett strukturerat och nära samarbete med kunder, leverantörer och kollegor. Din roll blir att säkerställa och kvalitetssäkra tekniska underlag samt samordna tekniska frågor mellan kund och berörd verkstad. Efterhand kommer du att få ta dig an ansvaret som team-/projektledare. Arbetet som säljtekniker ställer krav på att du är såväl resultat- som lösningsorienterad med stort intresse för att utveckla och skapa nya affärer. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är också en viktig del av arbetet. Internt är du en engagerad lagspelare med ett flexibelt hållningssätt.

Din profil
Vi söker dig som gillar att möta och kommunicera med människor och vill utvecklas inom det området!

Du har förmodligen en teknisk eller ekonomisk eftergymnasialutbildning med ett stort intresse inom teknik. Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, vilket betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Som person är du relationsskapande, frågvis och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men är också en fena på att leda dig själv i det dagliga arbetet. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift. Om du har bearbetningserfarenhet är det meriterande.

ProfilGruppen erbjuder en tjänst som ger breda kontaktytor, både internt och externt i många olika områden och branscher. Vill du vara med på resan där vi fortsätter att ta marknadsandelar i Sverige är det hög tid att hoppa på tåget!

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03.

Varmt välkommen med din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 31 januari. Kandidater kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.