Om oss
Är du driven och engagerad? Då ska du ta chansen att bidra till ProfilGruppens fortsatta utveckling!

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren säljare för ett antal kunder i region södra Sverige som brinner för försäljning, affärsutveckling och varumärkesbyggande. Rollen innebär att du är ansvarig för relationerna till nuvarande kunder och utveckling av nya. Arbetet som säljare ställer stora krav på att du är såväl resultat- som lösningsorienterad med stort intresse för att utveckla och skapa nya affärer. Du är kommersiellt ansvarig för dina kunder och är därför van vid förhandlingar. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är också en viktig del av arbetet. Internt är du en engagerad lagspelare med ett flexibelt hållningssätt.

Din profil
Du har en teknisk grundutbildning alternativt lång erfarenhet inom området. Du har god teknisk förståelse och förhandlingsvana. Vi förväntar oss en vilja att bygga affärsmässiga relationer med kunderna inom området. Du arbetar i ett högt tempo vilket betyder att du måste vara strukturerad. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Som person är du relationsskapande där du skapar ett brett nätverk och bidrar till ett gott samarbete genom att dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift.

Branscherfarenhet är meriterande för denna roll.

ProfilGruppen erbjuder en tjänst som ger breda kontaktytor, både internt och externt i många olika områden och branscher. Du blir en del av ett professionellt kundteam tillsammans med sales & project engineer och sales support med stort handlingsutrymme och variation i din vardag. Vill du vara med på resan där vi fortsätter att ta marknadsandelar i Sverige är det hög tid att hoppa på tåget!

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03.

Varmt välkommen med din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 31 januari. Kandidater kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.