Om oss
Är du driven och engagerad? Då ska du ta chansen att bidra till ProfilGruppens fortsatta utveckling!
Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ny Key Account Manager till vår automtiveförsäljning. Rollen innebär att du ansvarar för affärsutvecklingen av några av ProfilGruppens större kunder inom automotiveområdet. Arbetet som Key Account Manager ställer stora krav på att du är såväl resultat- som lösningsorienterad. Du har vidare ett stort intresse för att både underhålla och utveckla en bred relation mellan dina kunder och ProfilGruppen. Tjänsten har en internationell karaktär då många av kontakterna finns utanför Sverige. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är en viktig del av arbetet. Internt är du en engagerad lagledare med ett flexibelt hållningssätt där du tillsammans med ditt team arbetar för att utveckla befintliga samt generera nya affärer.

Din profil
Du har en teknisk eller ekonomisk grundutbildning alternativt lång erfarenhet inom området. Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du har god teknisk förståelse och förhandlingsvana. Din förmåga att hantera flera komplexa uppdrag samtidigt kräver att du är både strukturerad och långsiktig.

Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Genom att dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information stödjer du andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket god i både tal och skrift. Branscherfarenhet är meriterande för denna roll.

Vi erbjuder ett mycket intressant arbete i ett expansivt företag och bransch. Det är ett arbete som ger breda kontaktytor, både internt och externt, inom branschen men även på andra områden.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03.

Varmt välkommen med din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 31 januari. Kandidater kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.