Är du framåtsträvande och trivs med att hitta de optimala lösningarna? Vill du dessutom bli en del av ett familjärt företag som lägger stor vikt vid trivsel och utveckling? Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup en produktutvecklare inom el och elektronik till Calix AB i Eskilstuna.

I den här tjänsten får du chansen att vara med i hela kedjan på ett företag som både utvecklar och tillverkar sina egna produkter. Du har stor chans att få vara med och påverka och din insats är av största vikt för att Calix ska fortsätta ligga i framkant och kunna skapa morgondagens produkter. Denna spännande tjänst är en tillsvidareanställning hos Calix och tillträde sker enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktutvecklare kommer dina arbetsuppgifter främst att innefatta:

• Framtagande av specifikationer för produkter som innehåller el och elektronik
• Konstruktion av dessa produkter
• Framtagande av teknisk dokumentation och tillverkningsunderlag av egen konstruktion samt underlag för test och validering av egen konstruktion

Du kommer att vara Calix tekniska representant i såväl interna projekt som i kundprojekt samt vara projektdeltagare i kundprojekt och egenutvecklade produkter. Du ingår i ett team på totalt fem personer och rapporterar till Calix R&D-chef. Du får en gedigen introduktion och blir välkomnad av ett ambitiöst och framåtlutat team.

Din profil
För att lyckas i den här rollen har du en god komponentkännedom inom el och elektronik och förståelse för elektronik och elektroniktillverkning.

I grunden har du en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom mekanik eller elektronik och har arbetat inom området/i en liknande i tjänst i minst 3-4 år. Du har en förståelse för programmering och programvaror till elektronik samt erfarenhet och kunskap om elsäkerhetsstandarder.

Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att ligga i framkant. Du är lyhörd och en person som trivs med att ha många kontaktytor. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och trivs med att ha daglig kontakt såväl med kunder och leverantörer som med de andra avdelningarna internt.

Du är strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt och det är mycket önskvärt att du har tidigare erfarenhet av automotivebranschen och relevanta CAD-program för konstruktion.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta OnePartnerGroups verksamhetschef/rekryteringsansvarig Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om kunden
Calix är en av världens ledande leverantörer till den globala fordonsindustrin och har många av världens främsta fordonstillverkare som sina kunder. Produktportföljen innefattar främst innovativa systemlösningar inom förvärmning av motorer, drivaggregat och kupéutrymmen samt batteriladdare, fjärrstyrningar och kablage för fordon. Calix har en god omsättningsutveckling och har mer än 100 anställda. Calix utvecklar och tillverkar produkter under eget varumärke och har en mycket positiv och intressant framtid. Företagskulturen bygger på ledorden enkelhet, tydlighet, ansvar, delaktighet och positiv inställning samt en värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Besök gärna Calix hemsida för mer information: www.calix.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se