Om oss
Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Vi producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. I affärsområdet Grupphus bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling och i affärsområdet Volymhus producerar och monterar vi åt kunden BoKlok. Radhusen bygger vi i volymer i fabrik och utför en totalentreprenad på projektens byggplats. Boklok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och Ikea.
Våra kontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors.Vi är 247 anställda och har en omsättning på ca 800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se

Brinner du för Produktion och Ledarskap?
Vi söker nu en Produktionstekniskt kunnig Produktionsledare till vår fabrik i Klöverfors.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionsledare är din huvuduppgift att leda dina medarbetare och organisera det dagliga arbetet mot uppsatta mål med fokus på säkerhet, kvalitet och arbetsglädje.
Vid sidan av din roll som personalansvarig kommer du även att arbeta med att leda och delta i ständigt förbättringsarbete av vår befintliga produktion och flöden. Via ett helikopterperspektiv identifierar du utvecklingsområden samt arbetar med helheten i produktionsflöden. Du blir en av två Produktionsledare som du kommer ha ett tätt samarbete med, liksom med övrig produktionsledning. Du ingår i fabriksledningsgruppen och rapporterar till fabrikschef. I Klöverforsfabriken arbetar 75 medarbetare.

I rollen arbetar du på ett lösningsfokuserat sätt för att hitta alternativ som kan förbättra vår verksamhet ytterligare. Viktigt är också att detta sker på ett kostnadsmedvetet sätt som samtidigt bidrar till en förbättring av arbetsmiljön och trivseln. Du förväntas kunna identifiera och genomföra förbättringar samt kunna följa upp och analysera aktuella aktiviteter.

Din profil
Du har några års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll och god vana av att identifiera, genomföra, analysera och slutligen presentera tydliga förbättringar. Din förmåga att kunna översätta nyckeltal i ekonomiska termer för att därmed kunna presentera resultaten i lönsamhet är god.
Du bör också ha viss erfarenhet av eller kännedom om arbetssättet som LEAN och metoder som 5S, för att med mindre insatser kunna skapa ständig effektivitet i processerna.
För att passa in i rollen som vår näste Produktionsledare är du en positiv lagspelare men också strukturerad och lyhörd. Du är pedagogisk och har förmågan att på ett inspirerande sätt framföra förslag till förbättringar men även implementera dessa. Arbetet kräver även att du som person kan se sammanhang och prioritera rätt frågor. Med fördel har du en trygg och stabil personlighet som vågar ifrågasätta samt komma med ständiga förbättringsförslag.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som minst har en gymnasial utbildning Inriktning teknik är starkt meriterande.

Anebyhusgruppen erbjuder dig en möjlighet att utveckla samt sätta din egen prägel på denna roll som är en utökad tjänst. Att vi har en stabil orderingång och ser en ökning kommande år ger utrymme för dig att verkligen göra avtryck och att skapa en bättre lönsamhet i produktionen.

Våra värderingar Ansvar, Kvalitet och Laganda bär vi på Anebyhusgruppen med oss i allt vi gör. De vägleder oss i vårt agerande mellan varandra som kollegor, ledare och aktörer på marknaden. Du som identifiera dig med våra värderingar och vill bli en del av oss är varmt välkommen in med din ansökan.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vid övriga frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32. Sista ansökningsdag är den 13 januari.