Som produktionstekniker inom pressprocess och pressverktyg på CJ Automotive kan du förvänta dig en roll med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har verkstadsteknisk bakgrund inom just pressverktyg så att du har förståelsen över arbetet. Arbetet i sig tror vi att du lär dig om du har en vilja, en administrativ ådra och stort engagemang om du inte redan besitter kunskap.

Om kundföretaget
Sedan CJ Automotive började leverera pedaler till fordonsindustrin 1959, har företaget utvecklats till en globalt ledande systemleverantör inom sitt område. En milstolpe passerades i 1989, när CJA var först på marknaden att leverera ett komplett pedalsystem till en fordonstillverkare. Sedan 2009 är företaget privatägt och en kinesisk verksamhet etablerades 2012. CJ Automotive är idag ett globalt företag i absolut framkant när det gäller utveckling och tillverkning av pedalsystem med produktion i flera världsdelar. Huvudkontoret ligger i Dalstorp, Västergötland där vi hittar ca 230 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen arbetar du med framtagning av produktionsutrustning, fixturer, verktyg och maskiner samt utvecklar processer genom ständiga förbättringar. I rollen ingår även beredning och uppdatering av produkter i MPS systemet, framtagning av layouter, produktionsflöde och processinstruktioner. Du arbetar med verktyg kända från fordonsbranschen så som PFMEA, PPAP och 8D.

Du kommer även delvis agera som projektledare i rollen som processansvarig vid förändringar och nyinstallationer.

Vid framtagning av nya produkter kommer du att ingå i projektgrupper enligt APQP-modellen. Projektgruppen består vanligtvis av projektledare och representanter från; marknad, konstruktion, kvalitet, inköp och produktionsteknik m.fl.

Din profil
Vi söker en tekniskt intresserad person som har lätt att kommunicera. Du har praktisk erfarenhet av ritningsgranskning. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet inom fordonsindustrin eller annan kvalitets- och effektivitetsinriktad tillverkningsindustri och gärna praktiskt arbete inom pressverktyg. Har du en eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik ses detta som mycket meriterande.

Praktisk erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar, SMED och 5S ses som meriterande.

Du som söker skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, strukturerad och ordningsam i din yrkesroll.
Du är positiv och ansvarsfull för de uppgifter som ligger på dig samt agerar utanför ramarna när det gäller att utveckla arbetssätten eller att stötta kollegor med dina kunskaper. Som person är du kreativ och innovativ där du motiveras av att proaktivt skapa förutsättningar för en mer effektiv arbetsgång.

Om vårt företag
Denna tjänst rekryteras av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pauline Pettersson.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via vårt websystem.

Varmt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst på CJ Automotive!