Vi söker nu till Industrilås i Nässjö en produktionstekniker med stort fokus på konstruktion. Industrilås är i en expansiv fas och behöver stärka teamet med en produktionstekniker med ett ben i produktion och det andra i konstruktion och NPI. Låter detta intressant? Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Om kundföretaget
Industrilås AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Industrilås AB har sin verksamhet i Nässjö, vi är 200 anställda och omsätter ca 350 milj. SEK. Vi är ett globalt företag som säljer till 58 länder genom egna dotterbolag och 25 distributörer.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker på Industrilås kommer du arbeta tvärfunktionellt, dels mot konstruktion och NPI, där du blir navet mellan produktion och konstruktion av nya produkter och dels i produktionen som stöd och support vid implementeringsprocesser. Du kommer även att arbeta med fixturkonstruktion, teknisk dokumentation och beredning i affärssystem. Dina ledord kommer att vara kvalitet, produktion och kostnadseffektiv tillverkning i hela processen.

Du kommer att verka som en specialist och kittet mellan två delar i en effektiv process. Din roll kommer att präglas av variation och nytänk i ett ambitöst och framgångsrikt företag.

Din profil
Vi söker dig som vill, med ditt breda tekniska kunnande, vara med bidra till utveckling och fortsatt framgång. Du kanske har en ingenjörsutbildning i grunder har kanske utöver det arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter. Du arbetar vant i Solid Works, eller liknande konstruktionsprogram, samt behärskar Office-paketet väl. Har du dessutom arbetat i Monitor eller liknande affärssystem, i produktionsrelaterade uppgifter, är det mycket meriterande. Som person är du en social lagspelare som gillar att lösa problem och utmaningar.

Du kommer att inneha mycket interna och externa kontaktytor, varpå du behöver vara bekväm i det. Likaså är förmågan att kunna prioritera när många drar i dig viktigt.
Som person är du en initiativrik problemlösare som gillar att samarbeta och sätta kunden i fokus.
Industrilås erbjuder dig en varierad roll på ett modernt, framgångsrikt och internationellt företag som präglas av trivsel, samarbete och stolthet.

Industrilås har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå samtliga kontakter sker med OnePartnerGroup.
Låter detta spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker via onepartnergroup.se. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se alt 036-440 90 11 eller researcher Erica Lindau, erica.lindau@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se