Vi söker nu lagermedarbetare till en av våra kunder i Lammhult. Vi söker dig som är flexibel och har tidigare erfarenheter av industri eller lager.

Uppdraget kommer vara ske på dagtid och innebär en visstidsanställning hos OnePartnerGroups konsultverksamhet, men det finns goda chanser till förlängning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer vara väldigt varierande så det är viktigt att du är en flexibel person med viljan att lära dig nya erfarenheter. Uppgifterna kommer främst att innebära plock och pack, sortering och sedvanliga lageruppgifter. Då företaget är mindre så hjälps alla åt med olika arbetsuppgifter och därför ställer vi höga krav på att din vilja att samarbeta.

Om du har truckkort kan arbetsuppgifterna också innebära truckkörning och hjullastning.

Din profil
För att passa för uppdraget är det viktigt att du är en flexibel och prestigelös person som trivs med att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lager- eller industriarbete, men det viktigaste är att du har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter.

Ett krav är att du talar flytande svenska samt att du har B-körkort och bil då pendlingsmöjligheterna är begränsade.

Det är inget krav med truckkort, men mycket meriterande då arbetsuppgifterna kan innebära truckkörning och hjullastning.

Ansökan
Sök redan idag då urvalet sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se