Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?

Har du ett gediget intresse för teknik och internationella kontakter?

Just nu söker vi en produktchef / Teknisk Back-up till vår kund System 3R.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som produktchef omfattar hela produktcykeln från utveckling till avveckling såväl kommersiellt som tekniskt.
Du kommer att ingå i affärsdivisionen Tooling där produkterna bland annat består av referens-, palett och fixtursystem för olika typer av verktygsmaskiner.

Det är en omväxlande roll med många internationella kontaktytor, främst med System 3Rs säljbolag, maskintillverkare och slutkunder men även deltagande på mässor och säljmöten.
Du stödjer System 3Rs säljbolags försäljning genom att vara deras länk in i utvecklings- och teknikavdelningen, samt håller i produktutbildningar.

Du kommer även erbjuda lösningar och svar på inkommande frågor som rör produkterna inom ditt ansvarsområde.
Rollen innebär att du kommer vara delaktig i utvecklingen samt framtagandet av nya produkter, produktområden, säljmaterial och teknisk dokumentation.
Som produktchef har du även ansvar för prissättning samt kontinuerliga kontakter med produktionen om nivåer på produktionsvolymerna av de olika artiklarna.

Om du i dagsläget inte har erfarenheterna som krävs för att arbeta som produktchef finns möjlighet att gå in i en roll som Teknisk back-up med utvecklingsmöjligheten att bli produktchef.

Din profil
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet men det viktigaste är att du är en person som har initiativförmåga, är duktig på att prioritera och ha många bollar i luften. Du har ett gediget intresse för teknik och har lätt för att kommunicera med flertalet olika kontaktytor.

Kompetenskrav:
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Goda kunskaper i Officepaketet
– Förståelse för ritningsläsning

Meriterande:
– Ytterligare språkkunskap
– Erfarenhet av projektledning
– Kunskap i CREO

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Vinsta/Vällingby

Om kunden
System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin – The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se