Primo söker nu två nya maskinoperatörer till sitt team i Limmared. Ta chansen att bli deras nya lagspelare!

Om Primo

Primo Sverige AB är ett av Europas ledande företag av extruderade plastprofiler och denna anläggningen ligger i Limmared.
De utvecklar tillsammans med sina kunder tekniska lösningar med hjälp av profiler i plast.

Din vardag som Maskinoperatör

Du kommer att arbeta i en industrimiljö som maskinoperatör där du är med och sköter tillverkningen. En del av dina uppgifter kommer vara att du är med och löser eventuella problem eller fel som kan uppstå i en tillverkningsmiljö samt övervakar driften. Det handlar om extrudering av plastprofiler. Tjänsten innebär heltid. Arbetstiden är 2-skift, dag och kväll. Start av tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Du börjar din anställning hos oss på OnePartnerGroup och för rätt person kommer chansen vara stor att bli anställd av kunden efter en period.

För att klara av rollen

Som person är du stresstålig, arbetsvillig och ambitiös!

  • Erfarenhet från industrin, gärna inom plastbearbetande industri
  • Gymnasieutbildning (praktisk erfarenhet kan kompensera utbildning)
  • Praktisk fallenhet och intresse för produktionsprocessen
  • B-körkort + egen bil
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande är truckkort + vana samt hjullastarkort. 

Om OnePartnerGroup

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan eller tipsa en vän som skulle passa för jobbet! Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV. Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik Moberg på fredrik.moberg@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se