Har du en annan sysselsättning och vill tjäna lite extra pengar? Studerar du eller har ett annat jobb på deltid? Vi söker nu dig som har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra hos vår kund i Åseda.

Arbetstiderna varierar, det finns möjlighet att jobba morgon- och kvällsskift. Tjänsten innebär en timanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med plock och pack där noggrannhet och kvalitét är ledord, men samtidigt krävs det ett högt tempo.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier (SFI, eget företag eller annan deltidstjänst) som du kan kombinera med detta. Du har lätt för att samarbeta i team likväl som du arbetar självständigt.

Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare men inget krav. Vi ser att du har körkort och tillgång till bil då kollektiva pendlingsmöjligheter är begränsade.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 92 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se