Söker du en ny utmaning där du får växa och utvecklas?

Vi söker för Reaxcers behov en engagerad och kompetent platschef till affärsområdet Anlägg. Du kommer arbeta i en organisation med en stark värdegrund som ser kraften i medarbetaren som den självklara framgångsfaktorn. Du får möjligheten att utvecklas i en inflytelserik och motiverande befattning i ett företag som har som mål att bli det självklara alternativet som entreprenör i Jämtland och Härjedalen.

Rollen som platschef
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning, produktionsstyrning och genomförande avseende miljö, kvalitet, tid och ekonomi. Du leder och utvecklar ditt team på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett projekt så att både kunden och vi själva blir nöjda. I arbetet har du självklart tillgång till våra resurser inom kalkyl, inköp, KMA och projektering.

Din kompetens och kvalifikationer
Du har en bygg- och anläggningsteknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande och har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och som helst arbetar eller har arbetat som platschef eller motsvarande befattning inom mark- och anläggningsbranschen. Meriterande är att du har god kännedom om regelverket för branschen.

Dina personliga egenskaper väger tungt
Du skapar och upprätthåller bra relationer till dina kunder och är en god ledare som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Du är en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person som också är strukturerad, lösningsorienterad, en god kommunikatör och skicklig på att delegera. Vi söker dig med en positiv och ödmjuk inställning som har förmågan att skapa bra stämning i hela projekt-organisationen.  

Reaxcer är inget vanligt företag. Vi är det lilla företaget med den lokala styrkan och närvaron. Visserligen har vi en lång historia och erfarenhet av det mesta i anläggningsbranschen och vi har kommit långt. Men vårt arbete är långt ifrån klart. För att vi ska nå våra offensiva mål behöver vi dig med dina idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp med vår resa in i framtiden!

Följ med oss på Reaxcers spännande resa in i framtiden
En framtid som vi bygger tillsammans med våra kunder i Jämtland och Härjedalen. En framtid med oändliga möjligheter när vi tänker ”vi bygger mervärde åt kunden”. En framtid där vi vågar tänka nytt och prova nya arbetssätt. En framtid där vi växer både som människor och som företag. En framtid som är jämställd, hållbar och gränslös. En framtid där vi utvecklar och utvecklas – tillsammans.

Rekryteringsprocessens huvuddrag

  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval
  • Telefonkontakt med ett första urval
  • Intervju
  • Slutligt urval och presentation för Reaxcer
  • Slutintervjuer
  • Referenstagning
  • Personlighetstest
  • Val av slutkandidat
  • Återkoppling och avslutsadministration

Övrig information
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på: www.onepartnergroup.se