Om kundföretaget
Erlandsson är ett familjeföretag med sina rötter från Kungsbacka där det startades på 1950-talet. Idag är det Sveriges största privatägda byggföretag. Erlandsson Bygg i Syd AB ingår i koncernen Erlandsson Holding AB där du ingår i en koncern med 2300 medarbetare. Du kommer till ett lokalt bolag med korta beslutsvägar, men du får ta del av det stora bolagets resurser. Som "Erlandssonare" jobbar du med en stolthet och ett stort driv där engagemanget för ditt yrke är ett faktum. Kunnande, förtroende och effektivitet är tre ledord som sitter djupt rotat i ryggraden på Erlandsson Bygg i Syd AB.

Läs mer på https://erlandssonbygg.se/

Om tjänsten
Här får du möjligheten att blomstra i din roll som platschef. Du kommer jobba mot entreprenad där du ansvarar för projekt i södra Skåne. Projektet kommer vara i Malmö eller Helsingborg beroende på stationering. Du är kärnan i byggets framgång där du ser till att bygget drivs från start- till slutskede, där även budgeten ska hållas – utan att tumma på kvalitén. Du bör även va en naturlig ledare då du har ett personalansvar i din roll som platschef. 

Övergripande arbetsuppgifter:
• Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av UE, ÄTOR, leverantörer och material
• Fortlöpande budget- och resultatuppföljning samt rapportering
• Aktivt medverka i produktionsstartmöten
• Organisera och planera produktionen
• Ta fram produkt- och metodval
• Proaktivitet i resurs- och personalplanering utifrån upprättad tidsplan
• Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
• Avropa köp
• Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA-säkring
• Ansvara för arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig

Vem är du?
För att klara av rollen ska du ha några års arbetslivserfarenhet av platschefsyrket i bagaget, alternativt ha lång erfarenhet från en ledande roll inom byggbranchen där du varit väl insatt i ovanstående uppgifter. Ingenjörsutbildning är önskvärt, men det funkar lika bra att ha utbildats internt inom relevanta områden. Du ska ha genomfört BAS P och BAS U och ha kunskap om entreprenadjuridik, entreprenadekonomi och AB/ABT. Vi ser det som meriterande om du har kommit i kontakt med Hogia ekonomi och Byggsamordnaren.

Som person tycker du om en strukturerad omgivning och är van vid att sätta upp ett smidigt arbetssätt. Andra ser dig själv som en förtroendeingivande lagspelare som alltid driver gruppen framåt.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se