Om kundföretaget
Oavsett om vi pratar om en optisk fiber i marken eller radiovågor i luften är Network Projectum rätt leverantör för att anta utmaningarna. Med sin mångåriga kunskap inom fiber och telekom levererar de kundanpassade lösningar där inget uppdrag är för stort eller för litet. Projektledning, projektering, installation och drift är vad Network Projectum erbjuder.

Network Projectum har gedigen erfarenhet av den tekniska infrastrukturen där du får bidra med din kunskap samtidigt som du får möjligheten att axla framtidens tekniska utmaningar. Här tillhör du ett nytänkande, expansivt företag med korta beslutsvägar. 

Missa inte chansen att jobba för ett växande företag inom fiber och mobilkommunikation!
Läs mer på www.networkprojectum.se

Dina arbetsuppgifter
Som platschef på Network Projectum kommer du ha ett helhetsansvar för projektet från start- till slutskede. Du kommer i din roll agera arbetsledare mot underentreprenörer, arbeta med att hålla en budget samt passa en tidsram samtidigt som du löpande stämmer av kvalitén i projektet. Det förekommer daglig kontakt med alla projektets involverade parter, vilket är allt från entreprenörer och beställare till myndigheter och kommuner. Ditt arbete kommer vara en viktig del av projektets framväxt och det krävs att du besitter ett stort och genuint engagemang för byggnation eller anläggning. Projektens omfång är allt ifrån 10 till 100 mkr.

Din profil
Om du i dagsläget är projektledare, arbetsledare eller byggledare med bakgrund från byggnation eller anläggning har du rätt förutsättningar för att axla rollen som platschef hos Network Projectum. Erfarenhet från fiber-/telekombranschen är meriterande men inget krav. 

Då du kommer ha ansvar för projektplanering och budget ser vi det som en stark merit om du besitter kunskap från entreprenadjuridik, entreprenadekonomi och AB/ABT. För att lyckas i rollen som platschef krävs det att du är strukturerad som person för att kunna hålla tids- och budgetplaner. Du ser inga hinder, utan snarare möjligheter och är en problemlösare med ett kreativt tillvägagångssätt. 

Det krävs att du är kommunikativ då du på ett lätt sätt ska kunna förmedla information till projektets olika aktörer. Du kommer driva ett flertal projekt parallellt, därav krävs det ett flexibelt och prioritetsanpassat sinne för projektplaneringen. Resor sker inom ditt geografiska område med utgångspunkt från Helsingborg med omnejd, därav är B-körkort ett krav.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se