Har du erfarenhet av slipning samt erfarenhet av att läsa och förstå mekaniska ritningar?
Vill du arbeta på ett världsledande företag med högt teknikfokus? Då kan tjänsten passa just dig!

Nu finns chansen för dig att utvecklas ytterligare hos George Fishers dotterbolag System 3R. Skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för System 3R: S räkning slipare med start omgående. Arbetet sker under kvällstid och anställningen kommer att inledas med en gedigen introduktion under dagtid.
I rollen som slipare kommer du att arbeta kvällsskift mån-tors 16.30-01.30. Initialt kommer upplärningsperioden ske på dagtid.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Slipa produkter i korta serier med högra krav på finish och snäva toleranser
• Arbeta till viss del med CNC-styra maskiner men även en del manuellt
• Utföra slipningarna efter ritningar och arbeta med plan-, rund- eller hålslipning

Placeringsort: Stockholm, Vällingby
Omfattning: Heltid, mån-fre Kvällsskift 16.30-01.30 alt fre,lör,sön 16:30-01:30 (27 h)
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Din profil
Skallkrav:

• Gymnasieutbildning verkstad/teknik
• Har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
• Kan läsa och förstå mekaniska ritningar
• Har tidigare använt mätklocka, mätdon eller liknande mätinstrument
• Har viss erfarenhet av plan-, rund- eller hålslipning, vilket ska framgå tydligt i ansökan
• Har erfarenhet av att läsa och förstå slipningsritningar

För att lyckas i rollen som planslipare är du en person som gillar att hålla ordning och reda. När det är lugnare tar du initiativ till att se till så att lokalen är strukturerad. Du bör även hålla ett högt fokus hela tiden och vilja lära dig och utvecklas. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och är beredd att hoppa in och hjälpa till där det behövs då det ibland behövs hjälp på packningen till exempel.

Om kunden
System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 147 anställda i Sverige.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se