Nu söker vi dig som är pensionär eller student som kan vill jobba extra på vardagar under dagtid.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos vår kund i Ljungby och ingå i en bemanningspool. Detta innebär att du kommer kunna bli uppringd de dagar kunden behöver ha in extra personal. Du kommer att jobba med enklare arbete. Arbetet ställer höga krav på tempo och noggrannhet.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av montering. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och besitter viljan till att göra ett bra jobb. Du ska kunna leverera arbete som håller hög kvalitet. Meriterande är om du har ritningsläsning med dig.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se