Är du en driven lagspelare med tidigare erfarenheter av processoptimering? Då har vi tjänsten för dig!

Om kundföretaget
GeJi Industri AB, med kontor och tillverkning i Skillingaryd, har drivit utvecklingen inom formsprutade plastprodukter sedan 1963. Företaget har 52 anställda, 40 st formsprutor i storlek från 50 – 1300 ton och omsätter cirka 125 miljoner kronor. Våra kunder är internationellt verksamma inom såväl industri- som medicintekniska produkter. Vi har även lång erfarenhet av kompetens- och utvecklingsstöd till teknikkonsultföretag.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Optimerare hos oss innebär att provköra nya och ändrade verktyg, optimera körningar samt deltaga i det dagliga arbetet tillsammans med vår ställargrupp.

Din profil
Vem är du?
Du har mångårig erfarenhet inom formsprutning och har jobbat med processoptimering. Du har ett allmänt tekniskt intresse, är van att arbeta självständigt och har heller inga problem att arbeta i grupp. Har du robotvana är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
Att du är strukturerad
Att du är säkerhets- och kvalitetsmedveten

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete som Optimerare inom ett stabilt och växande företag.

Placeringsort: Skillingaryd
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Detta är en rekrytering där din anställning börjar direkt på GeJi Industri AB.
I denna rekrytering samarbetar GeJi Industri AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se eller Björn Andersson på telefonnummer 0370-510565 alt. bjorn.andersson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se