Rönnes är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930. Sedan den 1 april 2019 ingår Rönnes i Teknikprodukter Nordic AB. Teknikprodukter är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg.
Den huvudsakliga verksamheten på Rönnes i Sundsbruk är tillverkning av packningar till bland annat verkstads-, process- och massaindustrin. I sortimentet finns det även andra mekaniska komponenter som exempelvis tätningar, kullager och transmissionsprodukter.
Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall.
I rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter, exempelvis: tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods, förbereda utleveranser.
Din profil
Du skall ha en allsidig teknisk kunnighet och intresse för teknik. Du skall kunna arbeta självständigt, kunna ta egna beslut, är kreativ och har lätt för att finna lösningar på oväntade problem. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har gymnasieutbildning, god PC-vana, samt goda kunskaper i engelska och svenska.
Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Rönnes och Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil. Du får friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2020-09-27. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01
Rönnes är en av Skandinaviens äldsta industrileverantörer – vi har levererat maskinkomponenter till svensk industri i över 100 år. Idag består den huvudsakliga verksamheten av tillverkning av specialpackningar till bland annat verkstads-, process- och massaindustrin. I Sundsbruk sker själva tillverkningen av packningar, där finns även kontor, varulager samt butiksförsäljning till lokala kunder.
www.ronnes.se
Teknikprodukter grundades 1984 och är en oberoende leverantör inom tätning, friktion och kraftöverföring. Vi är idag 30 anställda fördelade på ett antal orter runt om i Sverige. Hos oss agerar vi alltid utifrån engagemang, service, kvalitet, kunskap och en leverans som ger kunderna en riktigt bra, trygg och driftsäker lösning. Teknikprodukter har en mycket trygg och stabil ägare i form av börsnoterade Addtech med huvudkontor i Stockholm.
www.teknikprodukter.se