Om kundföretaget
Vår kund erbjuder trivsel, arbetsglädje och en trygg arbetsmiljö. Med en god personalpolitik ligger fokus på nöjda medarbetare som trivs med såväl varandra som med arbetsuppgifterna. Du erbjuds ett varierande arbete med utrymme för kompetensutveckling. Har du en positiv inställning så kommer du att trivas!

Dina arbetsuppgifter
Som ventilationsmontör arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:

* Installation och montering av anläggningar inom ventilation
* Reparationer och underhåll av ventilation i fastigheter och anläggningar

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler liksom om du har injusteringserfarenhet eller OVK-behörighet, men detta är inget krav. Eftersom arbetsplatserna varierar behöver du ha B-körkort.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

För att trivas och lyckas hos vår kund behöver du:

* Vara en serviceinriktad lagspelare. Här jobbar man gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och man hjälps åt i jobbet.
* Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör kunden till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
* Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar man tillsammans för att bli ännu bättre på det man gör. Högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
* Jobba med stil. Hos kunden gör man jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det som lovas.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 3000 medarbetare är vi verksamma på 45 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se