OnePartnerGroup i Östergötland AB söker Robotsvetsare till vår kund Termodyn AB i Motala.

Om kundföretaget
Termodyn AB grundades 1985 med lackering som huvudverksamhet. I takt med kundernas ökade efterfrågan på bearbetning utvidgades verksamheten, som kom att omfatta även maskinbearbetning och svetsning. Lackeringen av produkter var en mycket eftersökt tjänst, vilket ledde till att företaget expanderade med anläggningar i Sjögestad utanför Linköping och Mjölby. 2012 förvärvades JDS Mekaniska och företagets tre enheter flyttade in under ett gemensamt tak i Motala, där en toppmodern och högeffektiv lackeringslina installerades.

Dina arbetsuppgifter
Termodyn befinner sig i ett expansivt skede och söker nu en Robotsvetsare. Företaget har nyligen investerat i en helt ny svetscell och söker nu en ny medarbetare som kommer få fullt ansvar för hela processen med att självständigt utföra allt ifrån ritning, programmering, utveckling/underhåll av svetsprogram till färdig produkt. Det kommer ges stor frihet för rätt person att bygga upp och strukturera arbetet kring den nya svetsroboten.

Den nyinstallerade svetscellen är en Hyundai DT-300 med en Hyundai HH010L robot och Fronius TPSi-500 svetsutrustning, styrsystem Hi5a-S.
Dessutom finns ytterligare en svetscell Motoman med Fronius svetsaggregat, men tjänsten gäller i första hand den nya roboten.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en verkstadsteknisk utbildning i grunden, gärna med inriktning mot svets. Du har tidigare erfarenhet av arbete som Robotsvetsare, där även programmering och ritningsläsning har ingått i dina arbetsuppgifter. Du har ett giltigt svetsprövningsintyg enligt SS-EN 287. Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi ser också att du är nyfiken och lättlärd med ett driv och engagemang att lära sig nya arbetsuppgifter.

Det här är en hyrrekrytering vilket innebär att du inledningsvis blir anställd av Onepartnergroup för att därefter bli anställd direkt av Termodyn AB.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.