OnePartnerGroup Skaraborg samarbetar med ett flertal etablerade och expanderande företag verksamma inom tillverkningsindustrin. En av dessa kunder söker nu efter en mättekniker som kommer ansvara för kontrollmätning av företagets produkter. Arbetsorten är Lyrestad och uppdraget är inledningsvis på tre månader där du är anställd på OnePartnerGroup och uthyrd till företaget. Chans till fortsatt anställning direkt på företaget är mycket stora för rätt person.

Om kundföretaget
AQ Special Sheet Metal AB i Lyrestad har 65 medarbetare och en omsättning på ca 80 MSEK. De tillverkar i huvudsak svetsade produkter till fordonsindustrin och marinmotorer. De är dessutom specialiserade på tillverkning av avgassystem och ljuddämpare. Deras plåttillverkning startades 1956 vilket ger dem mångårig gedigen erfarenhet inom plåttillverkning mot bland annat fordonsindustrin. Tillsammans med högteknologisk utrustning, kunskap, erfarenhet och kreativitet är AQ Special Sheet Metal AB ett självklart val inom branschen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Läs gärna mer på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som mättekniker kommer man att ansvara för kontrollmätning av företagets produkter. Du bör ha utbildning samt erfarenhet av mätteknik, meriterande om det är inom plåt. Som person är du engagerad och nyfiken, företaget lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om man har jobbat med Polyworks mätprogram sedan innan så är det ett stort plus. Inledningsvis dagtid men tvåskift kan förekomma.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Staffan Arkelöv. Är du intresserad finns det möjlighet att besöka oss på Öppet Hus på våra lokala kontor. Måndagar i Skövde (Gesällgatan 1 kl. 14-15), tisdagar i Falköping (Storgatan 2 kl. 14-15), onsdagar i Lidköping (Fabriksgatan 4 entré 11 kl. 14-15), torsdagar i Vara (Stora torget 5, kl. 14-15). Mail önskas innan för att säkerställa att vi finns på plats!