Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi söker nu Automationsingenjör till Region Entreprenad med placering i Sundsvall.

Som automationsingenjör/programmerare kommer du att ha en aktiv roll i utvecklingen av vårt kontrollanläggningskoncept och erbjudande mot våra kunder. Arbetet blir varierande och kommer att bestå av allt från tekniska kundbesök till genomförande av projekt och driftsättningar i kundens anläggning. Detta innebär bland annat systemering, programmering och bildbyggnad i industriella styrsystem och idrifttagning av styrsystem. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor.

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har en bakgrund inom kraftindustrin och PLC samt är kunnig inom bildbyggnad och industriell IT. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på Svenska och Engelska.  Som person är du självgående, driven och kommunikativ, du gillar att skapa kontakter, både inom och utanför företaget. Nyexade är också välkomman att visa intresse för tjänsten och ONE Nordic.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Arbete på annan ort förekommer så det är viktigt att du är flexibel, har B körkort och kan resa bort vid behov.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. För ytterligare information: Kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01.Ansök på OnePartnerGroups hemsida. Urval sker löpande så ansök redan i dag!