Vi söker nu en Områdeschef för Hälsingland, stationeringsort Hudiksvall.

Beskrivning
Personalen är nyckeln till vår framgång och i ditt arbete ingår att se till att trivselfaktorn är hög på jobbet. Till din hjälp har du dina Teamledare som finns ute på depåerna och sköter den dagliga driften.
Som områdeschef ansvarar du för att verksamheten inom ditt område följer de lagar och bestämmelser som finns. Att trafikavtal samt internt ledningssystem (policys, rutiner, handlingsplaner) efterlevs och att samtliga fordon och teknisk utrustning ombord fungerar på ett trafiksäkert sätt. Resande inom området är vanligt förekommande. Du är underställd VD och du ingår i företagsledningen.

Kvalifikationer
Vi tror att du har några års erfarenhet av arbetsledning inklusive personalansvar. Det är meriterande om du har arbetsrättsliga kunskaper. Det är också meriterande om du har erfarenhet från buss- och/eller trafikbranschen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du bl. a. kännetecknas av att du:

  • Är resultatinriktad och affärsmässig
  • Är förtroendeingivande
  • Har en coachande ledarstil
  • Är kreativ och idérik
  • Kan skapa entusiasm hos dina medarbetare
  • Är bra på att kommunicera skriftligt och muntligt, både internt och externt

Minst B-körkort.
Van datoranvändare

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön. Jour förekommer

Övrig information
Sista ansökningsdag 2020-01-06

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.