Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, England, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.”
Läs mer på 
http://www.nord-lock.com/sv/

Beskrivning:
Som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen med bl.a. med avstämningar, rättelser, reseräkningar, semesterberäkningar, rapporter, löneutbetalningar och givetvis månatliga löner. Omfattningen är cirka 250 löner per månad. I rollen ingår att arbeta med månadsvisa/kvartalsvisa avstämningar av pensionsavgifter, löneskatter, semesterlöneskulder och arbetsgivaravgifter. 


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Löneadministration
Reseräkningar och utlägg
Sammanställning av nyckeltal
Support till chefer och medarbetare
Schemaläggning

Vi söker dig som har:

ekonomisk utbildning på minst gymnasial nivå och någon form av löneutbildning.
längre erfarenhet av att arbeta med löneadministration och gärna i en något större organisation.
goda kunskaper i officepaketet.
goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
meriterande är om du har erfarenhet av systemet Flex HRM.

Som person är du konsultativ i ditt förhållningssätt, noggrann, strukturerad och kommunikativ. Du är initiativrik och har förmågan att prioritera effektivt i stressade situationer. Engagemang i arbetet och att ständigt vilja utveckla och förbättra flöden och processer är viktigt. Du kommer att ingå i ett litet team varför laganda och god samarbetsförmåga är ett måste. Du rapporterar till Global HR Director.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Stationeringsort är Mattmar som ligger mellan Åre och Östersund.

Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön
Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Om du vill veta mera kan du även ringa Anette Greén, Global HR Director på tfn: 0709-833048.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av Onepartnergroup.
Sökord: löner, löneadministration, administration, lönesystem, Flex HRM,