Vill du jobba extra som terminalarbetare på nattpass?

OnePartnerGroup söker nu för kunds räkning ett stort antal medarbetare som vill jobba på en nybyggd och modern paketterminal beläget strax utanför Växjö. Tjänsten gäller endast nattpass och är en behovsanställning. Detta innebär att du måste ha en annan sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten.

Är du intresserad? Fortsätt läsa!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av paketsortering. Arbetet kräver att du som person har en god fysik och kan jobba i ett högt tempo. Vi söker dig som är ansvarstagande och som alltid ser till att arbetet blir utfört med bästa kvalitet. Som person är det viktigt att du är driven och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi vill ha dig som gillar att göra det där lilla extra på arbetsplatsen och som värdesätter en god arbetsmiljö.

Arbetstiden är förlagd på vardagsnätter mellan 00.00-07.00. Helger ingår alltså inte.

Vi erbjuder dig en perfekt möjlighet att tjäna lite extra pengar vid sidan om dina studier. Du får ett flexibelt arbete med en bra lön och såklart ett härligt gäng arbetskollegor!

Din profil
Vi ställer höga krav på att du kan hålla ett bra arbetstempo och tar ett stort personligt ansvar. Vi ser att du kan arbeta effektivt och strukturerat, att du har en god samarbetsförmåga och gillar att hjälpa dina kollegor. Att sortera paket på en paketterminal innebär ett ansvarsfullt, tempofyllt och spännande jobb.

För att vara aktuell för tjänsten är det krav på följande:
– Fyllt 18 år
– Du ska vara student eller har en annan sysselsättning på minst 50%
– God inställning och arbetsvilja
– Rent belastningsregister

Meriterande:
Truckkort A+B

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se