OnePartnerGroup söker tävlingsinriktade mötesbokare på deltid.
 
Vi söker nu en innesäljare/mötesbokare på deltid till vårt kontor i Stockholm. I din roll som innesäljare/mötesbokare kommer du huvudsakligen arbeta över telefon där du ringer upp potentiella kunder för att sedan boka in företagets säljare hos dessa kunder. Du kommer även att arbeta en del administrativt för att samordna möten samt bokningar. Tjänsten innebä att du tillsammans med våra säljare är ansvarig för att sälja/boka in möten i hela Sverige. I längden kommer denna tjänst att utvecklas till att skapa goda kundrelationer samt utveckla ett kontaktnät över hela Sverige. För rätt person innebär denna tjänsten att du har goda möjligheter till att bli kundansvarig/Account Manager hos oss på OnePartnerGroup.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Du som person
Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för sälj och resultat. Som person är du social, utåtriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket. Du ska förstå sambandet mellan arbetsinsats och resultat samt att du gillar utmaningar och att arbeta mot mål. Du ska även vara en lagspelare som tycker om att stötta och hjälpa teamet för att nå gemensamma framgångar. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper inom Office-paketet då du kommer arbeta med dessa program dagligen i ditt arbete. Det är även meriterande om du har kunskap och intresse inom marknadsföring samt att du har lätt för att skapa nya relationer. Arbetstiderna kommer vara flexibla för att underlätta kombination med studier. Vi vill hitta ett upplägg där man jobbar minst 20 timmar i veckan under vardagar 08.00 – 17.00

Start för uppdraget: 2020-09-20
Lön: fast lön
Omfattning: deltid

Intervjuer och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!