Om kundföretaget
Vi söker nu ett antal montörer till uppdrag hos vår kund Swisslog i Boxholm.

Swisslog utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Våra produkter installerar vi och idrifttar ute på site världen över. På Swisslog i Boxholm arbetar idag ca 250 personer. Produktionen på Swisslog består av 5 avdelningar; montering & test, svets, måleri, logistik och elverkstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med både el- och mekanikmontering i flera steg. Arbetet är mycket självständigt och du ska utifrån ritning planera och slutföra din del för att sedan lämna över till nästa steg i tillverkningsprocessen. Vi söker dig som är flexibel och har tidigare erfarenhet av montering, eller har vilja och motivation att arbeta som montör.

Arbetstiderna är initialt dagtid, 2-skift kan bli aktuellt på sikt.

För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning hos Swisslog efter en tids inhyrning.

Din profil
– Kunskaper i ritningsläsning
– Industriell bakgrund och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
– Van vid att hantera enklare verktyg och maskiner
– Truck- och traverskort
– Körkort B och tillgång till bil

Som person vill vi att du har god samarbetsförmåga men också uppskattar att jobba självständigt. Du har förmågan att driva på arbetet och få saker gjorda.

Tjänsterna ska tillträdas löpande från och med januari 2019.

Välkommen med din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala, Linköping och Norrköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.