Nu behöver våra konsulter som arbetar hos vår kund Kablageproduktion i Västerås förstärkning! Inför det nya året söker vi fler schyssta lagspelare som vill arbeta med montering av kablage.

Dina arbetsuppgifter
Som montör på Kablageproduktion innefattar dina arbetsuppgifter främst montering av avancerat kablage för kraft- och signalöverföring och kapslingar (skåp). I rollen ingår även specifika arbetsuppgifter i olika kundprojekt.

Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag. Denna tjänst är på heltid och du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare som ser till att du får utmanas och utvecklas under trygga förhållande. Denna tjänst kan resultera i en direktanställning hos Kablageproduktion på sikt vid goda arbetsinsatser.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten som montör är det ett krav att du har en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har ytterligare utbildningar inom teknikområdet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av montage- eller operatörarbete inom industri, och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande industri.

Som person är du noggrann, har hög arbetsmoral och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du är lättlärd och engagerad. För den här tjänsten behöver du behärska ritningsläsning (svenska och engelska). Eftersom detta arbete innehåller många små komponenter är det viktigt att du har bra finmotorik och fingerfärdighet. Kan du dessutom identifiera dig med OnePartnerGroups värdeord som är schysst, framåtlutad, lagspelare så vill vi definitivt prata mer med dig om rollen som konsult hos oss.

Stämmer detta väl in på dig? Skicka iväg din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten kontaktar du hanna.eriksson@onepartnergroup.se, men observera att vi önskar din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen!

Om kunden
Kablageproduktion är en kompetent och ansvarsfull samarbetspartner för produktion av kablage. Vi optimerar och levererar alltid kablagelösningar med hög kvalitet där kundens slutprodukt sätts i fokus.

Då vi varit verksamma i nära 30 år har vi en stor kunskapsbank i vår personal. Det är våra medarbetares kompetens och erfarenhet som gör det möjligt att leverera kablagelösningar som bidrar till att skapa en slutprodukt som är väl fungerande sett till de förutsättningar som den ska fungera i.

Företaget ingår sedan 2001 i Lagercrantz group där vi tillhör divisionen Mechatronics. Lagercrantz group är en teknikkoncern bestående av ett 40-tal affärs enheter med utpräglat nischfokus inom gruppen.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se