Nu söker vi på OnePartnerGroup montörer till flera av våra kunder i Eskilstuna med omnejd!

Du kommer initialt bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare. Vi ser till att du får utmanas och växa under trygga förhållanden ute hos våra kunder. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen dedikerad konsultchef.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten som montör har du arbetat med montering tidigare, gärna detaljerad montering. Du är van vid att arbeta utifrån arbetsbeskrivningar och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning.

Med din industrivana och starka vilja att göra ett bra jobb kommer du att trivas bra i rollen som montör där du vet att din noggrannhet är av stor vikt. Du har en hög kvalitets- och detaljkänsla och fungerar bra i grupp. Som vårt ansikte utåt lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi ser att du kan identifiera dig med att vara en schysst och framåtlutad lagspelare.

Som person är du även engagerad och klarar av ett högt arbetstempo. Hos de flesta av våra kunder kan skiftarbete förekomma, ange gärna i din ansökan hur flexibel du är gällande arbetstider.

Vi ser det som meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil, men det är inget krav.

Om detta stämmer väl in på dig så vänta inte med att ansöka via vår hemsida!

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se