Nu söker vi på Kornboden en/flera montörer för uppdrag hos kund i Örnsköldsvik. Har du ett brinnande intresse för montering och vill arbeta på ett företag som erbjuder en bra arbetsmiljö och en möjlighet för dig som vill utvecklas? Då kan detta vara något för dig! Vår kund har nu stor orderingång och behöver förstärkning. 
Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer främst bestå av montering där kunskaper och utbildning inom elektronik och mekanik eller liknande är nödvändigt för att kunna gör ett gott arbete.
Din profil
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning inom el och/eller automation. Vi ser gärna att du är en noggrann och händig person som har en förståelse för industri och dess processer. Du ska även ha kvalitetstänk, bra fingermotrik, kunna läsa av ritningar, ta instruktioner och gillar att jobba på i ett bra tempo. Som person är du lugn, sansad och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-01-27. För mer information kontakta Patrik Olsson, kontaktuppgifter nedan.