För kunds räkning söker vi montörer till deras verksamhet som är beläget i Tingsrydsområdet. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för denna tjänst är montering av vår uppdragsgivares produkter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande inom både montering samt orderplockning.

Din profil
Som person är du social och uppskattar att jobba i grupp såväl som självständigt. Du är en trygg och flexibel person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.

För att passa till tjänsten bör du ha verktygsvana samt en viss erfarenhet av montering. Har du tidigare erfarenhet inom produktionsarbete ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på 0470 – 34 98 74 eller Emelie Nilsson på 0470 – 73 94 66.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se