Nu söker vi på OnePartnerGroup GGVV montörer till flera av våra kunder i området Gislaved/Anderstorp med omnejd!

Anställningen innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där det senare finns mycket goda möjligheter att fortsätta din anställning på företaget du är på. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Som montör arbetar du i produktion med montering av varierande svårighetsgrad.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten som montör är det meriterande om du har arbetat med montering tidigare, gärna detaljerad montering. Du är van vid att arbeta utifrån arbetsbeskrivningar och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning.

Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare, kan ta egna initiativ, trivs med och klarar av fysiskt arbete samt tycker om att arbeta i högt tempo. Som person är du serviceinriktad och vill utföra ditt arbete på ett effektivt, noggrant och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom händig och gillar att lära dig nya arbetsmoment så kommer du att trivas som montör. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då du är anställd i vår konsultverksamhet kan det innebära att du arbetar på olika företag och olika orter vilket gör att körkort och tillgång till bil ofta är ett krav.

Sista ansökningsdag är den 31 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman 0370-510567 alternativt lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se