Norrebo Träindustri är ett familjeföretag i Gnosjöregionen som producerar butiksinredningar, displayer och montrar för i huvudsak butiker. Vi är en underleverantör till butiksinredare samt olika typer av projektföretag. I vår fabrik, och med hjälp av cirka 25 medarbetare, hjälper vi våra kunder att ta fram kompletta lösningar – från idé till färdig produkt. Med hjälp av våra tjänster konstruktion, sågning, CNC-bearbetning, kantlistning, massiv träbearbetning, kompositbearbetning, lackering, montering samt packning erbjuder vi kompletta lösningar.

Till vår monteringsavdelning söker vi nu en arbetsledare!

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som monterande arbetsledare innebär både att leda och fördela arbetet för din avdelning och att själv montera våra detaljer. Genom att leda och fördela arbetsuppgifter ska du säkerställa att planerad montering för din avdelning genomförs och att eventuella frågor som uppstår besvaras. Du kommer således vara spindeln i nätet på vår monteringsavdelning.

Din profil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser möjligheter istället för problem när du behöver lösa något. Som person är du driven, en lagspelare och har en god kommunikativ förmåga. Du är relationsskapande och har en god förmåga att utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla. Vi tror att flexibilitet, klurighet och goda färdigheter i ledarskap är nyckegenskaper för denna tjänst. Är du dessutom händig och gillar att lära dig nya arbetsmoment så kommer du att trivas som monterande arbetsledare hos oss! I tjänsten som monterande arbetsledare finns det potential vilket betyder att du har möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på Norrbo Träindustri.

Placeringsort: Norrebo utanför Gnosjö
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Norrebo Träindustri med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 2 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alfred Larsson på telefonnummer 0371-394101 alt. alfred.larsson@onepartnergroup.se eller Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se