Om oss
Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Vi producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. I affärsområdet Grupphus bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling och i affärsområdet Volymhus producerar och monterar vi åt kunden BoKlok. Radhusen bygger vi i volymer i fabrik och utför en totalentreprenad på projektens byggplats. Boklok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och Ikea.
Våra kontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors.Vi är 247 anställda och har en omsättning på ca 800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se

Dina arbetsuppgifter
Som montageledare blir ditt ansvar att leda husprojekt från att det lämnar fabriken och övergår till byggnation på plats. Projektledare har hand om projektet från uppstart fram till fabriksproduktion. När fabriksteamet är klara är det montageledarens ansvar att tar fram och ansvarar över en tidsplan, upphandla underentreprenörer samt besiktiga projektet med nollfels protokoll som mål. Överlämning av nycklar sker avslutningsvis av vår kund BoKlok.

Du hanterar i huvudsak byggprojekt gällande större byggnadsprojekt så som grupphus och radhus och du har i dessa projekt stort ekonomiskt ansvar. I syfte att säkerställa framtida byggleveranser med bästa kvalitet är en strategiskt viktig uppgift att skapa kontakt med och utveckla långvariga relationer och samarbeten med skickliga entreprenörer.

Du utgår från vårt kontor i Klöverfors, en halvmil söder om Åseda, men rör dig från Mälardalen och nedåt. Efter egen planering besöker du regelbundet byggplatserna där du tillsammans med platschef driver respektive projektet framåt.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet av byggledning/ byggentreprenadverksamhet. Då rollen är komplex ställer denna position höga krav på förmågan att kommunicera och att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Du är en strukturerad, uthållig och noggrann person som trivs med mycket ansvar.

Vi önskar även attrahera dig med en hög social kompetens och som på ett flexibelt förhållningssätt i första hand ser möjligheter och lösningar. Kunskaper inom entreprenadjuridik och erfarenhet från entreprenadberäkningar anses som meriterande medan din kommunikativa förmåga i såväl tal som skrift skall vara god.

Anebyhusgruppen erbjuder dig en möjlighet att utveckla samt sätta din egen prägel på en viktig roll i vår verksamhet. Våra värderingar Ansvar, Kvalitet och Laganda bär vi på Anebyhusgruppen med oss i allt vi gör.De vägleder oss i vårt agerande mellan varandra som kollegor, ledare och aktörer på marknaden. Du som identifiera dig med våra värderingar och vill bli en del av oss är varmt välkommen in med din ansökan.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vid övriga frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32. Sista ansökningsdag är den 7 januari.