Jörgensen Industrielektronik AB söker nu dig med kunskap och erfarenhet av mjukvaruutveckling.
 
Jörgensen Industrielektonik AB utvecklar, programmerar och tillverkar kundanpassade elektroniklösningar för mobila, industriella och militära miljöer där stora krav ställs på produkternas driftsäkerhet och prestanda.
Kvalitet och snabba leveranser är två nyckelord i vårt företag och vår specialitet är att utveckla och tillverka elektroniklösningar inom de mest skiftande områden. De har stor erfarenhet av att förstå kundens specifika behov samt att snabbt och kostnadseffektivt utveckla och tillverka produkterna. Produkten från oss kan vara allt från kretskort till helt kompletta lösningar med färdiga kablage, bearbetade och ytbehandlade kapslingar.
Företaget är ett familjeföretag med 22 anställda, beläget i Kvänum.

Dina arbetsuppgifter

Företaget servar sina kunder genom hela kedjan från utveckling av mjukvara och hårdvara, EMC-tester, elektronikproduktion till de sista stegen där produkten boxas och testas för leverans till kund. 
Dina arbetsuppgifter innebär primärt att arbeta med att utveckla mjukvara till inbyggda system i programmeringsspråket C. Du kommer att vara med i hela utvecklingskedjan från specificering av system till verifiering samt ha ett nära samarbete med såväl hårdvarukonstruktörer som slutkund. I rollen ingår också arbete med operativsystem, radiokommunikation, CAN bus och elektronik.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har relevant högskoleutbildning samt ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling.  Har du tidigare arbetat med maskinnära eller hårdvarunära programmering (C/C++) eller högnivå-programmering (C# eller Java) ser vi det som meriterande. Då tjänsten innebär kontakt med slutkund behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift. 

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.