För TMH Manufacturing Swedens räkning söker vi nu en mjukvaruarkitekt inom inbyggda system som, tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning och produktion, vill vara med och ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Som mjukvaruarkitekt har du en nyckelroll inom utvecklingsavdelningen på Toyotas R&D och får jobba med innovation och optimering på marknadens ledande produkter. På kontoret i Mjölby erbjuds du ett tekniskt utmanande jobb i en kreativ och teknikfokuserad miljö!

Du kan söka tjänsten genom att besvara frågorna nedan och klicka på ”Ansök”, alternativt genom att klicka på ”Sök jobbet” högst upp eller längst ner på sidan och bifoga ditt CV.

Om kundföretaget
Toyota Material Handling utvecklar och tillverkar manuella och automatiserade truckar och materialhanteringslösningar med tillhörande mjukvarusystem. Produkterna är ledande på marknaden och på kontoret i Mjölby drivs arbetet med den tekniska utvecklingen i starkt fokus, allt för att fortsätta tillföra exceptionell effektivitet i sina kunders materialhantering världen över.

www.toyota-forklifts.se

Toyota Material Handling på YouTube:

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruarkitekt kommer du att dra upp riktlinjer och definiera strukturer för nya mjukvaruplattformar. Du lyfter blicken utåt och tittar på trender samt bevakar teknikutvecklingen i världen. Utveckling inom inbyggda system, framförallt i C, är en stor del av rollen och likaså det tekniska ledarskapet där du leder dina utvecklarkollegor i spännande projekt. Vidare kommer du ha stort inflytande gällande utformning av metodik och val av verktyg för arbetet på utvecklingsavdelningen.

Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har
• en teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning
• erfarenhet av programmering och systemering av inbyggda realtidssystem
• erfarenhet av produktutveckling
• svenska och engelska i tal och skrift.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Helena Eriksson på helena.eriksson@onepartnergroup.se eller 070-301 41 85.