Är du teknikintresserad och är redo för en spännande utmaning? Har du erfarenhet av att utveckla arbets-, reparations- och servicemetoder. Då kan detta passa dig!

Om NSC Sweden Consulting
Hos NSC kommer du arbeta nära både kund och teknik. Hos NSC tillhör du en grupp kunniga kollegor som arbetar tillsammans. NSC är ett konsultbolag med fokus på allt inom teknikområdena diagnos, metodutveckling inom eftermarknad och IT utveckling. Som konsult på NSC är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar där. NSC sätter människan i fokus. Tror på att glädje är viktigt både i arbete och livet i stort. Börjar du på bolaget ingår du i ett modernt bolag som har varumärket och nätverket för att erbjuda dig en härlig utveckling. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans. NSC är ett litet familjärt företag med stora möjligheter, entreprenörer och innovativa i vad vi gör och hur vi gör saker.

NSC arbetar med kunder som är verksamma över hela världen och i deras egen organisation består av människor från flera olika länder.

Om tjänsten
I rollen som konsult kommer du att arbeta ute hos någon av NSC spännande kunder. Du kommer ingå i en grupp tekniker där teamarbete är en viktig framgångsfaktor.

Arbetsuppgifterna som metodutvecklare hos NSC är att utveckla serviceinformation som möter produktkraven gällande serviceförmåga, säkerhet, kvalitet och miljö för att förbättra och möta hållbarhetsmålen.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Säkra kvalitet och beredskap innan ny serviceinformation släpps och implementeras i processer och system
  • Arbeta med affärsstrategiska, strukturella och komplexa produkter och lösningar för att uppnå enhetlighet inom avdelningen
  • Sprida kunskap genom hela kedjan för att skapa en transparent, effektiv och enhetlig arbetsprocess
  • Arbeta med förbättringar genom att applicera Lean-metoder och stärka det tvärfunktionella arbetet
  • Planera projektleveranser och kommunicera projektstatus i interna system. Nära samarbete med olika avdelningar och intressenter

Din profil
Eftersom kontakter inom och utom fordonsindustrin är en del av vardagen, värderar vi personliga egenskaper såsom positiv grundsyn, drivkraft och servicekänsla.

Du har gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom fordon eller teknik. Erfarenhet som personbilsmekaniker eller servicetekniker, samt erfarenhet av verkstadssystem exempelvis Vida. Du har B-körkort och kan behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.

NSC Sweden Consulting är ett familjärt konsultbolag där människan är viktigast. De är ett stöttande team med många kunniga människor med specialkunskap inom sina områden. NSC arbetar med häftiga kunder inom automotive och fordonsindustrin.

Nu vill de bli fler och vi hoppas att du vill vara med och bidra med din kunskap och personlighet.

Känns detta som en intressant tjänst för dig, då skall du söka direkt, urval sker löpande!

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.